Senatori nga shteti Vermont, Bernie Sanders ka hequr dorë nga kandidatura e tij për zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara.

Kandidati i Partisë Demokratike e la garën për president për shkak të shfaqjes së dobët të tij më parë, si dhe pandemisë së koronavirusit.

Ai tha se kishte humbur të gjitha shpresat për fitore./ Tv Malisheva

Share.