Kompania ajrore Croatia Airlines filloi sot një rinovim të pjesshëm të fluturimeve në trafikun vendas, me dy linja për në Split dhe Dubrovnik.

Avioni i parë nga Zagrebi aterroi sot në mëngjes në Dubrovnik, nga ku u kthye në Zagreb./ Tv Malisheva

Share.