Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimin tavan të derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Çmimi maksimal i lejuar për produktin dizel është 1.70 euro për litër

Çmimi maksimal i lejuar për produktin benzinë është 1.36 euro për litër

Çmimi maksimal i lejuar për produktin gas është 0.76 euro për litër

Çmimet vlejnë për datën 9 shtator duke filluar nga ora 10:00 dhe janë të valide 24 orë nga ora e publikimit.

/TV Malisheva

Share.