Amanda Bynes dhe Paul Mitchell thuhet se janë ndarë përgjithmonë, vetëm disa javë pasi i dhanë fund fejesës.

Aktorja e “She’s The Man” u raportua se i kishte dhënë fund fejesës me partnerin e saj prej dy vjetësh në fillim të këtij muaji, por ata po planifikonin të vazhdonin lidhjen e tyre.

Por E! News tani ka konfirmuar se ata kanë vendosur të bëjnë rrugët e tyre krejtësisht të ndara.

Në fillim të këtij muaji u tha se Amanda, 36-vjeç, dhe studenti i drejtësisë – i cili u fejua në shkurt 2020 pas vetëm disa muajsh lidhje – kishin vendosur të “bënin një pauzë” në planet e tyre për t’u martuar.

“Ata janë ende bashkë si çift, por ata kanë bërë një pauzë në planifikimin e fejesës dhe dasmës. Ata kanë kaluar ulje-ngritje së bashku dhe personalisht dhe e kuptuan se mund të kishin lëvizur shpejt, por ata e duan njëri-tjetrin dhe janë ende të përkushtuar ndaj njëri-tjetrit”, tha një burim.

Sipas këtij burimi, çifti tani mban unazat e tyre si një simbol të “besnikërisë ndaj njëri-tjetrit” dhe se Amanda, e cila fitoi famë si fëmijë në Nickelodeon me ‘The Amanda Show’, po “punon shumë” në marrëdhënien e saj.

“Ata mbajnë unaza tani për të treguar besnikërinë e tyre ndaj njëri-tjetrit dhe si një simbol të të mësuarit dhe rritjes së bashku. Por unazat nuk janë gjithçka për ta. Ata janë të zënë, por duke punuar shumë së bashku. Amanda duket e mrekullueshme. Paul është në shkollën juridike pasi ka punuar në kujdesin shëndetësor për 10 vjet dhe ka ecur mirë.”

Aktorja e “Hairspray” është takuar me Paul në një klinikë rehabilitimi në fund të vitit 2019 dhe ajo shpalli fejesën e tyre vetëm disa muaj më vonë duke shkruar në Instagram: “E fejuar me dashurinë e jetës sime!”

Share.