Aktorja Amber Heard njoftoi të hënën se ka zgjidhur padinë e saj për shpifje kundër ish-bashkëshortit Johnny Depp.

“Është e rëndësishme për mua të them se nuk e kam zgjedhur kurrë këtë. Mbrojta të vërtetën time dhe duke e bërë këtë e dija se jeta ime si person u shkatërrua,” shkroi Heard në një postim të gjatë në Instagram.

Depp, 59 vjeçe, paditi Heard, 36-vjeç, për 50 milionë dollarë për një shkrim të vitit 2018 në Washington Post, në të cilin ajo e përshkroi veten si një e mbijetuar e abuzimit në familje, edhe pse nuk e përmendi Depp me emër.

Në një vendim gjyqësor në shtetin amerikan të Virxhinias, Depp iu dha 10 milionë dollarë dëmshpërblim dhe 5 milionë dollarë dëmshpërblim. Heard iu dha 2 milionë dollarë si dëmshpërblim.

Në deklaratën e saj, Heard tha se zgjidhja ishte një mundësi për të “emancipuar” veten “nga diçka që u përpoqa të largohesha më shumë se gjashtë vjet më parë”.

“Unë nuk kam bërë asnjë pranim. Ky nuk është një akt koncesioni. Nuk ka kufizime apo shaka në lidhje me zërin tim duke ecur përpara,” vazhdoi ajo.

Heard nuk i shpalli kushtet e marrëveshjes në postimin e saj në Instagram.

“Unë nuk do të kërcënohem, nuk do të zhgënjehem ose do të zhgënjehem nga ajo që ndodhi për të thënë të vërtetën. Askush nuk mund dhe askush nuk do ta marrë këtë nga unë. Zëri im mbetet përgjithmonë pasuria më e vlefshme që kam,” tha Heard.

Përfaqësuesit e Depp nuk kanë dhënë ende një përgjigje për njoftimin e marrëveshjes së Heard.

Share.