Në industrinë e automobilave trendi i ndryshimit të logove ka zënë vend dhe as Audi nuk i ka rezistuar këtij trendi.

Në vend të efekteve 3D, të cilat u përdorën nga pothuajse të gjithë prodhuesit e makinave për emblemat e tyre, sot thjeshtësia 2D është në çmim.

Audi është një tjetër markë që ka përqafuar këtë trend, duke prezantuar një etiketë të re 2D për automjetet e saj dhe markën e gjerë.

Katër unazat mbeten, por tani janë integruar në sfondin e zi.

Ideja e një logoje 2D Audi daton në vitin 2016, por në të vërtetë nuk u ngrit deri në vitin 2020, kur prodhuesi gjerman i automobilave filloi të rimendonte identitetin e tij të korporatës, duke vendosur se donte që katër unazat të dukeshin të njëjta kudo.

Modeli i parë i ri që merr një emblemë të re në pjesën e përparme është Audi Q8 e-tron i prezantuar së fundmi.

Dhe së fundi, një kujtesë e vogël. Deri më tani, logoja e Audi dukej kështu:

Share.