Audrina Patridge pretendoi se Leonardo DiCaprio i kërkoi një herë numrin e saj të telefonit, por megjithëse ata dërguan mesazhe për një kohë, ata nuk u takuan kurrë.

Ish-ylli i ‘Hills’ kujtoi se si fluturoi për në Las Vegas për të marrë pjesë në festën e datëlindjes së një princi, kur i ra në sy aktorit të ‘Wolf of Wall Street’ në një festë në një klub aty pranë.

Duke shkruar në kujtimet e saj të reja “Choices: To the Hills and Back Again”, ajo zbuloi: “Isha atje me disa nga shokët e mi të kastës nga filmi “Sorority Row”, si dhe Megan Fox dhe Brian Austin Green, madje edhe Leonardo DiCaprio…

“Ky gënjeshtar vazhdoi të vinte tek unë [në klub] dhe të thoshte se Leo do të donte të më jepte një pije në tryezën e tij. Shikova tavolinën e tij dhe ai ishte i rrethuar nga supermodele. Ishte frikësuese!”

Audrina tha se do të shkonte në tavolinën e tij, por nuk shkoi kurrë, kështu që Leonardo në fund iu afrua asaj për t’u prezantuar.

Ajo vazhdoi: “I thashë se e di se kush ishte, padyshim, dhe biseduam për një kohë. Ai kërkoi numrin tim të telefonit dhe ne dërguam mesazhe pak pas udhëtimit në Vegas, por në fakt nuk u shoqëruam kurrë.”

Edhe nëse do të ishin takuar, ylli 37-vjeçar mendon se “xhirimi i vazhdueshëm” i saj për “The Hills” dhe “vëmendja e paparacëve” që mori, do ta kishin bërë “shumë të vështirë për të bërë diçka të funksionojë” me aktorin e “Titanic”, sepse “ai është shumë privat”.

 

Share.