Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka publikuar çmimet për karburante për 24 orët e ardhshme, raporton TV Malisheva.

Nafta do të shitet për 1.69 euro, 2 centë më lirë se dje, ndërsa benzina 1.53 euro, 3 centë më lirë se dje.

Ndërsa çmimi i gasit mbetet i njëjtë, 0.78 euro.

Share.