Komuna e Malishevës ka njoftuar të gjithë qytetarët, e në veçanti ngasësit e automjeteve, se ditën e shtunë, më 21.05.2022, rruga “Adem Jashari” (nga qendra në drejtim të Prishtinës) në Malishevë, do të jetë e bllokuar nga ora 07:00 deri në ora 19:00, për shkak të punimeve që do të bëhen në këtë rrugë, përkatësisht asfaltimin e rrugës.

 

Luten qytetarët dhe ngasësit e automjeteve, që të përdorin rrugën “Iliria” (minitransitin) apo rrugë të tjera për qarkullim në drejtim të Prishtinës dhe anasjelltas.

/TV Malisheva

Share.