Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), Vloda Dumoshi ka bërë ndarjen e mirënjohje për vullnetaret e vitit.

Me këtë rast ajo tha se në Ligjin për rininë puna vullnetare do të njihet si përvojë e punës.

Ajo ka inkurajuar të rinjtë që të bëjnë punë vullnetare./TV Malisheva

Share.