Trofta e rritur në pellgje prodhimi të ndërtuara në burimet e lumenjve në provincën Denizli të Turqisë tymoset dhe eksportohet në 20 vende.

Në 6-mujorin e parë të këtij viti janë eksportuar 4 mijë e 282 mijë tonë troftë, duke gjeneruar 34 milionë e 534 mijë dollarë për Turqinë

/TV Malisheva

Share.