Tayna ka përfunduar me sukses turneun e koncerteve të sezonit të verës dhe tani filloi pushimin e merituar.

Tayna pas shumë koncerteve ka udhëtuar drejt Amerikës, ku do të pushojë për disa ditë

Para se të fillojë me koncertet e sezonit të ri, reperja po pushon në The Hamptons, nga ku edhe publikoi fotografinë e parë.

Përmes një postimi në Instagram, është kuptuar se Tayna në këto pushime po shoqërohet nga modelja Vildane Zeneli.

Share.