Emisioni “Foleja”, prodhim i KosovaPress për KTV, solli edicionin e saj festiv pasditen e së dielës.

Fillimisht, ishin fëmijët e Shkollës së Muzikës, Artit dhe Baletit “Melody” që kishin organizuar koncert me rastin e festive të fundvitit.

Duke i respektuar të gjitha masat mbrojtëse, numri i pjesëmarrësve ishte i limitur në Sallën e Kuqe dhe koncerti ishte i hapur vetëm për nxënësit e kësaj shkolle.

Mirëpo, sjell sekuenca nga ky koncert festiv.

Fëmijët shkëlqyen në interpretime me instrumente të ndryshme si dhe në këndim.

Ndiqni kronikën e përgatitur nga “Foleja”.

Share.