Emri i saj ka vite që jehon në showbizin shqiptar. Adelina Ismaili ka vite që ka tërhequr vëmendjen si një artiste që theu shumë tabu në paraqitjet publike dhe jo vetëm.

Vite më parë, Adelina përveç këngës, ishte aktive edhe në aktrim. Me skeçe të shumta humoristike, ajo bashkëpunonte me humoristët e famshëm, si: Qumili, Zyra, Cima e shumë të tjerë.

Ndër shumë paraqitje të sajat, si një vajzë tekanjoze, janë edhe rolet e shumta në bashkëpunim me aktorin Sevdai Radogoshin.

Në vazhdim mund të gjeni një fotografi të vjetër, ku shihen Adelina dhe Qumili në një nga paraqitjet e tyre të përbashkëta. Një imazh mjaft nostalgjik

Share.