Grupi i Grave Deputete të Kuvendit të Republikës së Kosovës ka takuar gazetaret ukrainase të cilat janë të strehuara në Kosovë.

Kryetarja e GGD-së, Tinka Kurti pastaj deputet Eliza Hoxha e Vlora Dumoshi kanë dëgjuar historitë e tyre të luftës dhe sfidat e përditshmërisë në Kosovë.

Një njoftim thuhet se deputetet kanë ofruar mbështetje përgjatë qëndrimit këtu.

“Grupi i Grave Deputete ka takuar sot gazetaret ukrainase të cilat janë të strehuara në Kosovë. Kryetarja e GGD-së, Tinka Kurti dhe deputet Eliza Hoxha e Vlora Dumoshi kanë dëgjuar historitë e tyre të luftës dhe sfidat e përditshmërisë në Kosovë. Deputetet kanë ofruar mbështetje përgjatë qëndrimit këtu si dhe për ta ngritur çështjen e popullit ukrainas, grave ukrainase në çdo organizim ndërkombëtar që marrin pjesë. Mbështetja jonë është e pa rezervë”, thuhet në komunikatën e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

/TV Malisheva

Share.