Gëzuar Ditëlindjen Rita  !!! Albumi im i parë doli para 7 vjetësh, i dua të gjithë fansat e mi aq shumë për udhëtimin në këtë udhëtim me mua, nga të gjitha turnet e mia të mbështetjes deri në arenën time dhe turnet botërore !!! Më shumë për të ardhur. Cilat janë kujtimet tuaja të preferuara nga RITA ?!! ❤️

Share.