Shkruar nga Resim Morina:

Tregonju bartësve të institucioneve shtetërore të Kosovës se më 06 shkrurt 1999, ka filluar Konferenca e Rambujes. Nga kjo konferencë ka filluar fundi i pushtimit shekullor, fillimi bombardimeve të NATO-s, dhe lindja e shtetit të Kosovës.

Ose le të deklarohen se si kanë qenë të pozicionuar para 23 vitesh, ose le të pendohen për qendrimet qe kanë pasur.

/TV Malisheva

Share.