Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, gjatë seancës së Kuvendit, ka folur për pasojat, që sipas tij, shkakton një tërheqje e parave nga Trusti, shkruan TV Malisheva.

Kurti ka thënë se pensionet nuk janë për tash, por kur të plakemi, andaj nuk duhet të tërheqen.

“Kur edhe FMN-ja po thotë që është keq, dine që është keq. Janë këta që e kanë sjell këtë propozim në kuvend dhe janë këta që po manipolojnë me konceptin e varfërisë ku nuk bëjnë pjesë vend. Pensionet nuk janë për tash, por kur të plakemi. Nuk mundemi që ta humbim të ardhmen. Nuk mund ta hargjojmë buxhetin”, deklaron Kurti.
Share.