“Emily në Paris” është “aq shumë për gratë në vendin e punës, aq sa për romancën”, sipas Lily Collins.

Lily Collins mendon se “Emily në Paris” ka të bëjë po aq me “gratë në vendin e punës” aq sa ka të bëjë me romancën.

Aktorja 33-vjeçare luan Emily Cooper në serialin e suksesshëm të Netflix dhe Lily beson se në shfaqje ka më shumë sesa mund të supozojnë disa njerëz.

Aktorja – personazhi i së cilës në ekran është një drejtues marketingu – shpjegoi: “Sezoni i parë, më pyetën [nëse Emily ishte] më shumë një punëtore apo romantike, dhe mendoj se kjo pyetje përcakton aq shumë atë që jemi mësuar në botën e komedisë romantike.

“Kjo shfaqje ka të bëjë aq shumë me gratë në vendin e punës, aq sa ka të bëjë me romancën. Dhe mendoj se është vërtet e rëndësishme të vazhdosh atë histori të ndjenjës së grisjes në punën tënde dhe sa shumë do të thotë për ty.”

Ashley Park – e cila luan shoqen e ngushtë të Emily, Mindy Chen – beson se sezoni i tretë i shfaqjes është mjaft i ndryshëm nga dy të parët.

Aktorja tha për Rotten Tomatoes: “Ajo që ne ishim vërtet të emocionuar për këtë sezon ishte se shpesh miqësitë femërore marrin stigmën nëse ka ndonjë lloj ‘sfidimi të njëra-tjetrës’, atëherë kjo nuk duket si më mbështetëse.

“Unë mendoj se ajo që është me të vërtetë interesante është, me të gjitha këto miqësi femrash, ju mund të shihni të gjitha këto dimensione të ndryshme”, ju mund të shihni këto nuanca. Dhe mendoj se kjo ishte vërtet unike për këtë sezon, veçanërisht për Mindy dhe Emily.”

Ndërkohë, Lily së fundmi zbuloi se ajo është “e shtyrë nga puna pa falje”.

Aktorja ka rrëfyer se i ngjan shumë personazhit të saj “Emily in Paris”.

Bukuroshja brune – e cila është vajza e muzikantit Phil Collins dhe gruas së tij të dytë, Jill Tavelman – shpjegoi: “Puna është shumë pjesë e asaj që jam. Dhe unë i ngjaj shumë karakterit tim. Më pëlqen ajo që bëj. Unë jam e nxitur pa falje nga puna. Por unë jam gjithashtu i shtyrë pa falje për jetën.”

Share.