Majlinda Zeka dhe Xhensila Myrtezaj shpesh bien në sy për veshjet e tyre të bukura.

Së fundmi, ato të dya janë parë me fustanin e njejtë.

Të dyja duhen mjftë mirë më fustanin e njet, i cili u zbulon atyre format përfekte trupore.

Të kuruara deri në detajin e fundit, Xhensila dhe Majlinda duken të mrekullueshme./TV Malisheva

Share.