Ylli 48-vjeçar i muzikës së zhanrit pop fitoi famë së bashku si pjesë e Spice Girls vitet e nëntëdhjeta, por ajo shumë lehtë mund të ishte dëbuar nga grupi derisa po përgatisnin këngën e parë debutuese ‘Wannabe’.

Melanie C ka treguar se e gjithë kjo ka ndodhur pas sherrit që ajo kishte me njërën nga koleget e saj të grupit, Victoria Beckham.

“Diçka ndodhi shumë herët në udhëtimin e Spice Girls, dhe unë kisha një grindje të vogël me Victoria në çmimet britanike. Dhe pati një rënie të vogël dhe unë u kërcënova se do të më përjashtonin nga grupi,” tha ajo.

Autorja e “Say You’ll Be There” vazhdoi të shpjegonte se në atë moment ajo u fiksua për të pasur “kontroll” mbi veten, gjë që përfundimisht çoi në një çrregullim të të ngrënit ndërsa ajo luftonte me famën mbarëbotërore.

“Dhe që nga ai moment e kuptova – sepse nuk mendoja se ishte një punë e madhe, nuk mendoja se kisha bërë ndonjë gjë veçanërisht të keqe – dhe më trembi. Duhet të kontrolloj veten. Duhet të kontrolloj atë që bëj. Në këtë pikë, po kontrolloja atë që haja. Po kontrolloja sa shumë ushtrime po bëja dhe u bëra shumë obsesive”, tha Melanie C për Entertainment Tonight.

Spice Girls janë një grup vajzash britanike i formuar në vitin 1994, i përbërë nga Melanie Brown, e njohur gjithashtu si Mel B; Melanie Chisholm ose Melanie C; Emma Bunton; Geri Halliwell; dhe Victoria Beckham. Me mantrën e tyre të “fuqisë së vajzës”, ato ripërcaktuan konceptin e grupit të vajzave duke synuar një bazë të re fansash femra.

Share.