Atleti veteran Muhamet Rama ia ka sjell Kosovës dy medalje të arta nga gara “Balkan Masters Athletic” të cilat këtë vit janë mbajtur në Izmir të Turqisë.

Kompania Eurokoha e ka mbështetur si sponsor gjeneral, pjesëmarrjen e atletit veteran i cili ka përfaqësuar Kosovën.

Rama ka fituar vendin e parë në garat e vrapimit 800 metra dhe një medalje tjetër në garat 400 metra, duke lënë pas shumë shtete tjera të Ballkanit.

Eurokoha është krenare që ka mbështetur pjesëmarrjen e Ramës, i cili edhe pse në moshën 79-vjeçare, tash e 21 vjet është duke u shpërblyer me medalje në çdo garë nëpër Evropë.

/TV Malisheva

Share.