Një dhjetë ditët e fundit, në territorin e Komunës së Malishevës, 7 persona janë shëruar nga covid-19 dhe është regjistruar një rast i ri.

Gjendja e përgjithshme me covid-19 në Komunën e Malishevës, është kjo: Nga fillimi i pandemisë, e deri më sot, me covid-19 janë regjistruar 4263 raste, prej tyre 4175 janë shëruar, 87 kanë vdekur dhe aktiv me covid është 1 rast./TV Malisheva

Share.