Nisma gjatë ditës së sotme ka zyrtarizuar kandidatin për Asamble Komunale, raporton TV Malisheva.

Kandidati i parë që u zyrtarizua nga kjo parti është Sylë Dukolli.

Postimi i plotë:

Nisma Socialdemokrate dega në Malishevë ka filluar të zyrtarizoj kandidatët për Asamble Komunale për zgjedhjet lokale që do mbahen me 17 tetor 2021.

Kandidati i parë që u zyrtarizua nga kryesia e  Degës me besimin e plotë nga Nëndega e fshatit Bubavec është Sylë Dukolli.

Syla një ekonomist me profesion është një nga zërat më kuptimplotë të Nisma Socialdemokrate në Asamblen Komunale prej vitit 2017.

Profili i tij karakterizohet si njeriu model dhe  i dëshmuar në të gjitha proceset që ka kaluar vendi në dekadat e fundit.

Me Sylën dhe kandidatët tjerë,Nisma Socialdemokrate do të jetë zëri më i fuqishëm qytetar i Malishevës për katër vitet e ardhshme.

#meNISMASocialdemokrate

#meSylëdukollin

#përfitoreneMalishevës.

 

Share.