Paris Hilton ka premtuar të eksplorojë uljet dhe ngritjet e jetës së saj në “Paris: The Memoir”.

Ylli 41-vjeçar ka premtuar të eksplorojë ulje-ngritjet e jetës së saj me “guxim, ndershmëri dhe humor” në “Paris: The Memoir”.

Një përshkrim i kujtimeve thotë: “Paris Hilton është gati të bëjë një bilanc, t’i vendosë të gjitha në kontekst dhe të ndajë historinë e saj me botën.

“Ndarja e krijimit nga krijuesi, markës nga ambasadori, ‘Paris: The Memoir’ heq gjithçka që mendonim se dinim për një ikonë të famshme, duke na kthyer në një fëmijëri të privilegjuar të jetuar përmes lenteve të ADHD të pa diagnostikuar dhe rebelimit adoleshent që shkaktoi një vendim panik – dhe të rrezikshëm – nga prindërit e saj për ta larguar atë.”

Ndërkohë, Paris së fundmi zbuloi se “gjithmonë po planifikonte” të priste deri në vitin 2023 për të krijuar familje.

Ajo këmbënguli se së bashku me Carter Reum – me të cilin u martua në nëntor 2021 – kishin planifikuar gjithmonë të shijonin vitin e tyre të parë të martesës përpara se të vazhdonin me planet e tyre për të pasur një fëmijë, dhe ajo është e bindur se do të jetë në gjendje ta bëjë këtë vitin e ardhshëm. Trajtimi i fertilitetit ka siguruar që ata të kenë “shumë embrione të shëndetshme”.

Paris shkroi në Instagram Story: “Po marr shumë mesazhe njerëzish që më pyesin se kur po bëj një fëmijë. Burri im dhe unë gjithmonë kemi dashur të shijojmë vitin tonë të parë të martesës së bashku si çift dhe ne gjithmonë planifikojmë të krijojmë familjen tonë në vitin 2023.

“IVF është gjithmonë një udhëtim për të gjithë, por ne jemi kaq me fat që kemi shumë embrione të shëndetshme gati dhe që presin të jenë pjesë e Cutesy Crew.”

 

Share.