Rita Ora më në fund konfirmoi se është martuar me Taika Waititi, duke e përshkruar dasmën si “perfektë” dhe “ditë të veçantë”.

Këngëtarja, po fliste në Heart Radio Breakfast për të promovuar këngën e saj më të fundit You Only Love Me.

“Po jam e martuar. Jam zyrtarisht jashtë tregut. Zgjodha ta mbaja më private dhe ta mbaja më shumë për vete”.

Duke folur për ditën e madhe, Rita tha: “Ishte perfekte. Ishte pikërisht ashtu siç doja unë”.

Duke folur për ndryshimin e mundshëm të emrit ajo pranoi: “Patjetër që kam menduar të marr mbiemrin e tij, por kam punuar shumë për emrin Ora. Nuk e di… Nuk kam vendosur ende.’

/TV Malisheva

 

Share.