Dy persona kanë raportuar se si pasojë e një shpërthimi në Mitrovicën Veriore janë dëmtuar një xham i një banese dhe një xham i një veture.

 

Rasti është duke u hetuar. /TV Malisheva

Njoftimi i plotë i policisë:

ASGJËSIM APO DËMTIM I PASURISË/Mitrovicë Veri 30.01.2023 – 03:00. Dy ankues meshkuj sh/k kanë raportuar se nga një shpërthim është dëmtuar një xham i një banese dhe një xham i një veture. Rasti është duke u hetuar.

Share.