Në 24 orët e fundit, në territorin e Komunës së Malishevës, 6 persona janë shëruar nga covid-19 dhe nuk është regjistruar asnjë rast i ri. 

Gjendja e përgjithshme me Covid-19 në Komunën e Malishevës, është kjo: Nga fillimi i pandemisë e deri më sot, me Covid-19 janë regjistruar 4261 raste, prej tyre 4165 janë shëruar, 87 kanë vdekur dhe aktiv me covid janë edhe 9 raste./TV Malisheva

Share.