Në ditën e tretë të Hardh Festit,në Rahovec është mbajtur aktiviteti Hardh Poezi në Muzeun e Qytetit.Në këtë aktivitet janë promovuar librat ;” Ca kokrra rrushi Rahoveci ” dhe “Kur qajnë hardhitë “ të poetit të njohur Xhevdet Bajraj.
Këtë aktivitet e ndoqën artëdashësit e fjalës së shkruar nga Komuna e rahovecit dhe më gjerë u lexuan poezi nga këto përmbledhje poetike .

Share.