Në Ferizaj është raportuar një rast i zhdukjes.

Një nënë nga Ferizaji ka raportuar në polici se dy djemtë e saj janë zhdukur.

Siç ka raportuar ajo, të dy kanë dalë nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e tyre.

“Rr. Bajram e Gursel Sylejmani, Ferizaj 02.06.2023 – 11:00. Ankuesja femër kosovare ka raportuar se dy fëmijët e saj, viktimat meshkuj kosovarë kanë dalë nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e tyre. Rasti vazhdon të hetohet.”, thotë policia.

/TV Malisheva

Share.