Njohësi i çështjeve politike, Petrit Zogaj, ka reaguar pas deklaratës së Ministrit të Financave, Hekuran Murati, i cili ka propozuar që t’u falen nga 100 euro nga vlera e tatimit në pronë qytetarëve për këtë vit.

Zogaj thotë se në fillim të njëjtit e rritin tatimin në pronë dhe fajësojnë nivelin komunal për këtë rritje pastaj kur e shohin qe u kriju nje pershtypje qe qeveria nuk ka dore ne kete rritje, propozojne “zbutje” te tatimit per kete vit per me thene qe “qeveria u del ne ndihme qytetareve.”

“Po mire, meqe qeveria nuk paska pergjegjesi per rritje te tatimit ne prone, si eshte e mundur qe ka pergjegjesi per zbutje te kesaj rritje? pyet Zogaj.

Ai tutje ka thënë se Qeveria Kurti është e mirë në propagandë e demagogji se per nivel te qeverisjes nuk ia kalojne as asaj te qeverise se Bajram Kosumit, raporton TV Malisheva.

Reagimi i plotë:

Share.