Bebe ka publikuar një foto në profilin e saj ku shfaqet me një patentë në dorë, mirëpo ka treguar publikisht se e ka zënë halli pasi nuk di çfarë makine të marrë.

“E mora patentën sot! Çfarë makinë duhet të blej”, ka shkruar këngëtarja duke kërkuar kështu sugjerime nga fansat.

Këngëtarja shqiptare Bebe Rexha është mjaft e njohur në të gjithë botën dhe ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve me hitet e njëpasnjëshme që publikon.

Së fundmi, Bebe ka dhënë një lajm mjaft të mirë në rrjetet sociale. Ajo ka lajmëruar se në moshën 29 vjeçare më në fund ka marr lejen e drejtimit.

Share.