Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti ka shkruar në rrjetin e tij në “Facebook” në lidhje me ekonominë e vendit. Ai tha se ambienti në ekonomi është përkeqësuar në vitet e fundit.

Hoti tha së migrimi i fuqisë punëtore ka dalë të jetë pengesa kryesore.

“Shqetësuese është përkeqësimi sa i përket shërbimeve të Administratës Tatimore dhe Administratës Doganore. Edhe perceptimi për korrupsionin është rritur. Qasja në kredi dhe kostoja e financimit është përkeqësuar gjithashtu. Sigurimi i lëndës së parë është bërë dukshëm më i vështirë. Interesant është e gjetura se qasja në informacion për ndërmarrjen gati është dyfishuar si pengesë”, shkroi ai.

Postimi i plotë:

/TV Malisheva

Share.