Ka vdekur Shefkije Krasniqi, nëna e dëshmorit Visar Krasniqi, nga Drenoci i Malishevës. Lajmin e kanë dhënë familjarët, ndër ta edhe hoxha i fshatit dhe familjari i saj, Osman Krasniqi.

Lajmërim:

Ka ndërruar jetë Shefkije Krasniqi, nëna e dëshmorit Visar Krasniqi nga Drenoci. Për kohën e varrimit, ju lajmërojmë.”

Sipas njoftimeve nëna e dëshmorit, Visar Krasniqi ka vdekur në Itali ku ishte në vizitë tek djemtë e saj mërgimtarë.

Për kohën e arritjes së kufomës dhe varrimit të saj do të jepet njoftimi me vonë.

Visar Krasniqi ishte një student i mjekësisë, i cili i la studimet në gjysmë dhe iu bashkua Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në Maqedoni. për të luftuar për të drejta dhe liri të vëllezërve shqiptar të këtij trolli. Ai ra dëshmor në luftën e Mateqit, më 2 qershor./TV Malisheva

Share.