Gjatë ditës së sotme, kryetari i komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati ka pritur në takim nxënësit e shkëlqyer të klasave të pesta të shkollës “Ibrahim Mazreku”.

Ai përmes një postimi në Facebook ka falënderuar prindërit, mësimdhënësit dhe drejtuesit e shkollave për edukimin që i kanë dhënë nxënësve.

Sipas tij, ky është një mesazh i fuqishëm se Malishevës po i vije edhe një gjeneratë e artë.

Postimi i tij i plotë:

Emocion i veçantë të takoja sot nxënësit e shkelqyer të klasëve të pesta të shkollës “Ibrahim Mazreku” në Malishevë. 🏫📚
Entuziazmi, vullneti dhe përkushtimi i tyre rreth shkollimit, si dhe interesimi rreth punës së institucioneve lokale, është mesazh i fuqishëm se Malishevës po i vie një gjeneratë e artë dhe me edukim cilësor.
Për këtë, përzemërsisht u jam mirënjohës dhe falënderues prindërve, mësimdhënësve dhe drejtuesve të shkollave të komunës sonë.👏

/TV Malisheva

Share.