Sophia Loren tha të hënën se ishte thellësisht e tronditur dhe e pikëlluar nga vdekja e Gina Lollobrigida, rivalja e saj më e gjatë për titullin e më seksi bomba e ekranit në Itali.

 

“Jam thellësisht e tronditur dhe e trishtuar, dhe mbi të gjitha dyshuese për atë që ka ndodhur,” tha Loren, 88-vjeç, pas ndarjes nga jeta të divës dhe legjendës së saj 95-vjeçare.

Duke folur për ANSA, Loren tha se për momentin nuk ka asgjë tjetër për të shtuar.

/TV Malisheva

Share.