Mila Kunis ka treguar se e shijon mundësinë për të mërzitur bashkëshortin e saj.

Aktorja 39-vjeçare është e martuar me Ashton Kutcher që nga viti 2015 dhe i pëlqen të bezdisë burrin e saj sa herë që janë në zyrën e përbashkët.

“Unë jam mbretëresha që e bezdis atë gjatë gjithë ditës. Nëse ai është në një “Zoom”, unë thjesht shkoj dhe shkruaj pyetjen time, si “Më kushtoni vëmendje”. Dhe kjo është gjëja e bukur e ndarjes së një zyre”, tha Mila, e cila ka Wyatt, tetë vjeç dhe Dimitri, gjashtë, me Ashton.

Ylli i Hollywood-it gjithashtu ka një lidhje të fortë me fëmijët e saj. Por Mila tha me shaka se vajza e saj “nuk është gati për këtë botë”.

“Ka gjithashtu një pjesë prej jush që dëshiron ta mbrojë fëmijën tuaj nga gjërat që as nuk i dinë se janë të mundshme. Dhe vajza ime është shumë e ndjeshme. Kur lexuam “Charli dhe fabrika e çokollatës” së bashku, ajo tha: “Ai djali është i uritur! Pse nuk do ta ushqejnë? Mendova, ‘Djalë, ti nuk je gati për këtë botë'”, tha ajo për People.

Mila gjen shpresë te fëmijët e saj dhe vuri re se ata të dy janë shumë më “të vetëdijshëm” se ajo kurrë si fëmijë.

Aktorja është gjithashtu e sigurt se të rinjtë do të “bëjnë një ndryshim të madh” në botë.

E pyetur se çfarë i ka dhënë asaj më shumë shpresë, ajo shpjegoi: “Përgjigje e sinqertë, jashtëzakonisht e pakëndshme: fëmijët e mi”.

“Ata kanë këtë aftësi të natyrshme për të ofruar ndjeshmëri pa pasur nevojë të mësohen. Ata kanë dëshirën për të ndihmuar pa pasur nevojë t’u kërkohet. Fëmijët sot mendojnë më globalisht sesa jam rritur unë. Kjo i bën ata të vetëdijshëm se bota rreth tyre është shumë më e madhe dhe ata kuptojnë më mirë atë që mund të ofrojnë. Ky brez mendimtarësh të mëdhenj do të bëjë një ndryshim të madh,” shtoi ajo.

 

Share.