Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, ia ka bërë gjashtë pyetje kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.

Kështu, ajo ka thënë se meritat e Kurtit në temat operacionale të Policisë së Kosovës janë zero.

Më tej, ajo ka shtuar pyetjet që kryesisht kanë të bëjnë me rrafshin e sigurisë dhe të kushteve të Policisë së Kosovës. /TV Malisheva

Share.