Në Gjilan sot në mitingun që mblodhi kogja shumë shikues janë zgjedhur edhe fitues të çmimeve të ndryshme, raporton Malisheva TV.
Vetura më e mirë, motoçikleta më e mirë, vetura e vjetër më e mirë, vetura me zërimin më të mirë, vetura me zhurmën me të fuqshmën.

Më posht mund të shihni disa fotografi dhe video nga ngjarja e djeshme.

https://www.facebook.com/malisheva.tv/videos/1750069701803671/?t=4

Share.