Nicki Minaj qëndron “në krye” të pasurisë së saj miliona dollarëshe për hir të familjes dhe “nuk do të jetë kurrë” në një pozicion ku nuk ka asgjë për të lënë pas.

Ylli 39-vjeçar i repit ka një djalë dy-vjeçar – të cilin në media e quan Papa Bear – me Kenneth Petty dhe u zotua se ajo “nuk do të ishte kurrë” një nga ata reperet që “nuk kanë asgjë” për të lënë pas për fëmijët e saj pasi i premtoi familjes se do t’i bënte të pasur.

“Unë do t’i premtoja familjes sime që kur isha fëmijë: “Unë do të pasurohem dhe do të blej një shtëpi”. I kisha të gjitha këto ëndrra të mëdha, por ishte gjithmonë e rëndësishme për mua se çfarë do të lija pas. Kështu që edhe pse nuk jam as në gjysmë të rrugës ku po përpiqem të shkoj financiarisht, e di që askush nuk do të jetë në krye të gjërave të mia më shumë se unë. Dhe ndihem sikur si gra, njerëzit gjithmonë supozojnë se mund të luajnë me ju, për mungesë një termi më të mirë, dhe unë thjesht nuk mund ta kem atë. Më duhet të lë diçka pas sepse ne punojmë e vështirë. Epo, kjo industri, të merr aq shumë mendërisht, njeri. Dhe të bësh të gjitha këto dhe më pas të mos kesh asgjë për të treguar për të? Unë refuzoj!”, tha Minaj.

Autorja e hitit “Super Bass” – e cila ka një vlerë neto të raportuar prej 130 milionë dollarë – më pas iu kërkua të ndajë një nga “mësimet e saj më të mëdha të jetës” dhe shpjegoi se dëshironte që njerëzit të kuptonin se si t’i “kursenin” paratë e tyre sepse “kushdo” mund të falimentojë.

“Falënderoj Zotin që vazhdova të merrja para, sepse po shpenzoja disi çmendurisht kur bëra albumin tim të parë. Por uroj që njerëzit ta kuptojnë, kurseni paratë. Sa herë që njerëzit vijnë në shtëpinë time, ata mendojnë se do të shohin 20 makina në rrugë. Jo! Nuk kam kujt t’i dëshmoj asgjë. Jam shumë e lumtur”, tha ajo.

 

Share.