Elon Musk, përndryshe njeriu më i pasur në planet, pasuria e të cilit vlerësohet mbi 207 miliardë dollarë, lansoi një aromë të re përmes faqes së tij të internetit Boring Company në fillim të kësaj jave dhe madje përditësoi biografinë e tij në Twitter në ‘shitës parfumesh’.

Për 100 dollarë mund të merrni një shishe parfumi Burnt Hair, i cili vjen me linjën The Essence of Repugnant Desire.

Nëse kjo nuk ju bindi të hidhni 100 dollarë në maskë, disa citate në faqen e parfumeve ju intrigojnë më tej: “Ashtu si të përkulesh mbi një qiri në tavolinë, por pa mundim” dhe “Dallohuni në turmë! Vini re ndërsa ecni nëpër aeroport.”

Ndjekësit nuk ishin shumë të kënaqur me njoftimin.

Në një postim në Twitter, shefi i Tesla-s shkroi: “Me një emër si imi, hyrja në biznesin e aromave ishte e pashmangshme – pse e luftova kaq gjatë!”.

Në një postim të mëvonshëm, ai pretendoi se kishte shitur tashmë 10.000 shishe, të cilat do të dërgohen në tremujorin e parë të 2023, sipas faqes së internetit.

Në një postim tjetër, ndoshta shaka, ai kërkoi: “Ju lutemi blini parfumin tim që të mund të blej Twitter”.

Megjithatë, disa ndjekës nuk e kuptuan pse Musk po ‘lyp’ për ndihmë, me një pyetje: “Vërtet @elonmusk ju duhet t’i luteni njerëzit, a jeni serioz?”

Një tjetër komentoi: “Nuk ka mundësi që thjesht e pashë Elon Musk duke lypur para në Twitter.

Ndërsa një i tretë shkroi: “Si mund të jesh njeriu më i pasur në botë dhe ende të kërkosh para?”/TV Malisheva

Share.