Të mërkurën, më 27.05.2020, në orën 14:00, do të mbahet orë letrare online në “distancë” me poetë të zgjedhur.
Ora letrare organizohet direkt në rrjetin social facebook dhe atë mund ta ndjekin të gjithë të interesuarit.
Shihemi të mërkurën, në orën 14:00.
Sinqerisht
Mehdi Krasniqi

Share.