Princi Harry ka sugjeruar që burra të tjerë në familjen mbretërore të kenë kërkuar partnerë që “përshtaten në kallëp”.

Princi Harry u martua me Meghan Markle për dashuri në vend të një “nxitjeje për t’u martuar me dikë që do të përshtatej në formë” si burrat e tjerë në familjen mbretërore.

38-vjeçari ka treguar në serinë e tij të dokumentarëve “Harry dhe Meghan” se ndoqi zemrën e tij kur i propozoi ish-aktores së “Suits”.

“Unë mendoj se për kaq shumë njerëz në familje, veçanërisht për burrat, mund të ketë një tundim ose një dëshirë për t’u martuar me dikë që do të përshtatej, në krahasim me dikë me të cilin ndoshta jeni të destinuar të jeni. Dallimi midis marrjes së vendimeve me kokën ose zemrën tuaj,” shpjegoi ai.

Harry gjithashtu pranoi se Megan, 41-vjeç, bëri një sakrificë të madhe kur pranoi të martohej me të.

Princi, i cili dha dorëheqjen si një anëtar i lartë i familjes mbretërore dhe u zhvendos në SHBA në vitin 2020 se Meghan “sakrifikoi gjithçka që dinte ndonjëherë, lirinë që kishte, për t’u bashkuar me mua në botën time dhe më pas shumë shpejt pas se përfundova duke sakrifikuar gjithçka që di për t’u bashkuar me të në botën e saj.”

Harry ka Archie, tre vjeç dhe Lilibet, 18-muajshe me Meghan, dhe ai është krenar për fëmijët e tij.

Harry dhe Meghan janë gjithashtu të vendosur të sigurojnë që të mos përsërisin gabimet e prindërve të tyre.

Duke folur për qasjen e tij ndaj atësisë, Harry shpjegoi: “Unë mendoj se është një përgjegjësi e tillë si qeniet njerëzore që, nëse sjell një person të vogël në këtë botë, duhet të bësh gjithçka që mundesh për ta bërë botën një vend më të mirë për ta.

“Por, po aq, ajo që është më e rëndësishme për ne të dy është të sigurohemi që të mos përsërisim të njëjtat gabime që ndoshta kanë bërë prindërit tanë.”

 

Share.