Princi Harry po shkruan kujtimet e tij që duhet të botohen në fund të vitit 2022, ka konfirmuar shtëpia botuese Penguin Random House. Duka i Sussex ka thënë se shpresonte që kujtimet do të ishin “një tregim i dorës së parë të jetës së tij që është i saktë dhe plotësisht i vërtetë”.

Botuesi Penguin Random House tha se libri i princit do të ishte një “kujtim intim dhe i përzemërt” që mbulon “jetëgjatësinë e Harryt në sytë e publikut nga fëmijëria deri në ditët e sotme”.

“Unë nuk jam duke e shkruar këtë si një princ i lindur, por si një njeri siç jam bërë”, është shprehur ai në një deklaratë.

“Gjatë viteve, kam veshur shumë ‘kapela’, si fjalë për fjalë dhe në mënyrë figurative, dhe shpresoj që gjatë tregimit të historisë sime – ulje dhe ngritje, gabime, mësime të marra – mund t’ju ndihmoj t’ju tregoj se pavarësisht nga vijmë , kemi më shumë gjëra të përbashkëta sesa mendojmë”, ka theksuar princi.

Kujtimet do të mbulojnë gjithashtu përvojën e tij me ushtrinë në Afganistan, si dhe “gëzimin që gjeti në rolet e burrit dhe babait.

“Princi Harry do të ofrojë një portret personal të sinqertë dhe mahnitës, i cili u tregon lexuesve se pas gjithçkaje që ata mendojnë se dinë, qëndron një histori njerëzore frymëzuese, e guximshme dhe optimiste”, kanë thënë nga shtëpia botuese. /TV Malisheva

Share.