Tamara Gorro nxiti diskutime në rrjetet sociale duke pozuar tërësisht e zhveshur në plazh, foto që më pasi i postoi në Instagram.

Shumë persona e kanë kritikuar atë për fotografinë, dhe Gorro iu është përgjigjur reagimeve negative.

“E prisja që kjo do të ndodhte”, tha ajo.

“Të gjithë më thanë nëse ke prapanicë të bukur dhe dëshiron ta shfaqesh, shfaqe”, shtoi ajo.

Ajo madje e përfshiu edhe Ezequiel Garay, qendërmbrojtësin e Valencia, në këtë çështje.

“E bukur”, tha Garay kur u pyet për fotografinë e Gorros.

“Më pëlqeu”, shtoi ai.

Share.