Këngëtarja dhe prezantuesja Luana Vjollca ka vazhduar që të tregojë se për sa i përket stilit, ajo vazhdon të jetë “in”

E derisa kohëve të fundit më shumë e kemi pa në bikine dhe veshje më solemne të cilat shihen edhe në klipet e saj, kështu nuk është në fotot e fundit.

Luana është paraqitur me një palë fermerka dhe një triko të bardh ku përsëri tregon hiret e saj.

“Krejt çka donë ti është me të thënë unë”, ka shkruar Luana nën këto foto, fjalë të cilët janë nga kënga e saj e fundit “Ti amo”.

Share.