Pas një sëmundje të rëndë, ka vdekur veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Faik Hasan Gashi.

Faiku ka lënë pas vetës bashkëshorten dhe tre fëmijë, ndersa që nga paslufta ka jetuar dhe punuar në Itali.

”I ndjeri ishte veteran i luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dhe ka dhënë kontribut të çmueshëm në luftën për liri!”

Njoftimin për vdekjen e veteranit të UÇK-së e kan bërë përmes faqes në Facebook, Fshati Vermicë.

Njoftimi i plotë:

NJOFTIM MORTOR
Faik Hasan Gashi 1976 – 2022
Me pikëllim te thellë, ju njoftojmë se pas një sëmundje të rëndë, ka ndërruar jetë bashkëvendasi ynë Faik Hasan Gashi.
I ndjeri ishte veteran i luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dhe ka dhënë kontribut të çmueshëm në luftën për liri!
Faiku ka lënë pas vetës bashkëshorten dhe tre fëmijë, ndersa që nga paslufta ka jetuar dhe punuar në Itali.
Për kohën e varrimit ju njoftojmë me kohë.

Ngushëllime familjes dhe të gjithë atyre që e njohën Faikun!

/TV Malisheva
Share.