Chelsea Lazkani ka frikë nga merimangat dhe shpeshherë i imagjinon ato duke e “sulmuar” atë.

Ylli i ‘Selling Sunset’, e cila është e martuar me drejtorin menaxhues Jeff Lazkani,- ka aq frikë nga merimangat sa e bind veten se ato po e “sulmojnë” atë kur nuk duken askund.

“Unë urrej çdo gjë rrëqethëse, më bën të kruhem vetëm duke menduar për të. Kam aq shumë frikë prej tyre sa do të filloj t’i përfytyroj në vende ku nuk janë. Do të mendoj se kam parë një merimanga më sulmon në mes të natës dhe do të më mbajë zgjuar. Por mund të jetë thjesht që jorgani më goditi këmbën në mënyrën e gabuar,” tha Lazkani.

Megjithatë, ylli 23-vjeçar i realitetit, u pa më pas duke reflektuar mbi qëndrimin e saj ndaj merimangave dhe pasi e krahasoi frikën e saj me racizmin, ajo vendosi të mposht frikën e saj dhe të mbajë një tarantula për herë të parë.

“Unë jam paragjykuese për të gjitha merimangat kudo, apo jo? Zot! Kjo do të ishte e tmerrshme nëse dikush do të kishte një përvojë të keqe me dikë që dukej si unë dhe më pas do të trajtonte të gjithë ata që duken si unë. Në të njëjtën mënyrë. Kjo është pikërisht e kundërta e asaj që unë përfaqësoj! Është interesante se pikërisht kështu po veproj ndaj merimangave”, tha ajo në shfaqjen televizive britanike “This Morning”.

Share.