Nënkryetarja e PDK-së, Vlora Çitaku, ka folur për takimin që do të mbahet ndërmjet kryeministrit, Albin Kurti dhe Aleksandar Vuçiqit.

Ajo ka thënë se për herë të parë Kosova shkon në dialog si palë e sanksionuar nga aleatët.

Çitaku ka thënë se krejt kjo po ndodhë për shkak të qasjes së papërgjegjshme dhe avantureske të kryeministrit, Albin Kurti.

“Sot, Kryeministri duhet të sillet përgjegjëshëm. Kosova është më e rëndësishme se egoja e tij”, ka shkruar ndër të tjera ajo në Facebook.

/TV Malisheva

Share.