Ka dështuar shqyrtimi i Projektligjit që ishte paraparë të mbahet të mërkurën në Komisionin për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti.

Shkak për këtë është bërë një kërkesë e mazhorancës që kjo mbledhje të shtyhet për një ditë tjetër, raporton rtk.

Megjithatë, Ferat Shala kryetar i Komisionit tha se kjo është një taktikë e perdorur nga pozita për t’i ikur debateve.

/TV Malisheva

Share.